Egyéjszakás kalandok: ne légy felelőtlen!

- Írta: DA

Egyéjszakás kalandok: ne légy felelőtlen!

Elmész bulizni, aztán hirtelen vagy a saját otthonodban, vagy egy teljesen idegen otthonban találod magad valaki mással, akit néhány órával korábban ismertél meg egy szórakozóhelyen. Ismerős a szituáció? Nos, ha igen, bizonyára tisztában vagy vele, hogy a dolog izgalmas, ám jó, ha emlékezteted magad rá: emellett korántsem veszélytelen.

Mielőtt először ágyba bújnánk új partnerünkkel, számos dologra kell gondolnunk, és még akkor is nagyon fontos kipuhatolni pár dolgot róla, ha az alább felsoroltak illúziórombolónak tűnnek, és attól félsz, megölik az estét. Ha viszont így derül ki valami, aminek köszönhetően sikerül elkerülni a még nagyobb bajt, utólag hálás leszel a sorsnak, hogy vetted a bátorságot és nekiszegezted a kérdéseket újdonsült ismerősödnek.

Amiket magadtól kell megkérdezned
- Tényleg le akarsz feküdni a másikkal, vagy csak valami egyéb ok miatt döntöttél úgy, hogy szexelsz vele? Sokféle ilyen ok létezhet: túlzott rámenősség, unalom, alkohol, netán bosszút akarsz állni valakin a dologgal…
- Nálad van minden eszköz, ami szükséges a szexhez? Rendelkezel óvszerrel, leheletfrissítő cukorkával, netán sikosítóval?
- Amennyiben nincs nálatok megfelelő védekezőeszköz, mit fogsz tenni, ha teherbe esel az illetőtől? Hogyan oldod meg a védekezést, a hagyományos közösülés mellőzésével, netán esemény utáni tablettával? Vigyázz, utóbbi gyógyszerek lórúgásszerűen erősek, és garantáltan számolhatsz a beszedésük után legalább egy nagyon kellemetlen nappal!
- Biztos vagy abban, hogy nem kaphatsz el semmiféle fertőzést a partneredtől?
- Holnap reggel is örülni fogsz annak, hogy lefeküdtél az illetővel?

Amiket a partneredtől kell megkérdezned
- Mikor járt utoljára szűrővizsgálaton, és az milyen betegségekre vonatkozott? Azóta történt-e vele bármi olyasmi, ami esetleg kockázatot jelent?
- Védekezik-e a betegségek és a nem kívánt terhesség ellen? A biztonságos szex híve-e?
- Van-e bármi fontos, amit feltétlenül tudnod kell róla, mielőtt ágyba bújtok?

Amiket a partnerednek kell megkérdeznie tőled (vagy neked illene elmondanod…)
- Hogy mikor jártál utoljára szűrővizsgálaton, az milyen betegségekre vonatkozott, és történt-e bármi olyasmi, ami esetleg kockázatot jelent.
- Van-e jelenleg más szexuális partnered is.
- Mit jelent számodra ez az éjszaka: valami komoly kezdetét vagy csupán egy kis szórakozást.

Bezár