Tavaszi randitippek férfiaknak

Tavaszi randitippek férfiaknak

Itt a tavasz, pezsegnek a hormonok, megtelnek a kerthelyiségek, vagyis elérkezett az alkalom egy kis ismerkedésre. Sokan viszont nem tudják, hogy kezdjenek bele a randizásba, azt meg főleg nem, mire is figyeljenek oda ilyen alkalmakkor. Összeállításunkban utóbbihoz kívánunk adni néhány hasznos tippet férfiaknak…

Adjon a külsejére!

A nők mindig alaposan szemrevételezik a férfi ruházatát, különös tekintettel a cipőjére. Lehet, hogy önnek mindegy, mit visel, de a kiszemelt hölgynek biztosan nem. Felejtse el a tíz éve vásárolt kedvenc edzőcipőt és a kopott, de kényelmes pólót, vegyen időszerű, jó állapotú ruhákat a jeles alkalomra. Ha magáról nem tud gondoskodni, hogy tudna róla?


Legyen igényes!

A mosdatlanság, ápolatlanság nem macsós, hanem visszataszító.Mosson hajat, ha kell, menjen el fodrászhoz, és ne restelljen parfümöt használni a dezodor mellé. Nevetséges, hogy mindezt külön hangsúlyozni kell, de a tapasztalatok szerint igenis szükség van rá… Némi borosta persze maradhat, de csak amolyan sármos jelleggel.


Keltsen jó benyomást!

Próbálja a randevún ne azt a látszatot kelteni, hogy semmittevő életművész, ez ugyanis csak egy bizonyos életkor alatt jön be a nőknek. Nagyon vagány például időszakos szörfoktatóként tevékenykedni, de nem biztos, hogy a kiszemelt áldozat komoly perspektívát lát majd ebben. Ugyanakkor minden munka jobb annál, ha nincs munka. Akármi is a helyzet, próbáljon meg úgy viselkedni, mintha rendelkezne valamiféle karrierrel. Vigyázat: a nők a férfiak számára szinte észrevétlenül nyomozzák ki, rendelkezik-e a jövendőbeli partner némi ambícióval, vízióval a következő időszakra nézve. Lehet, hogy úgy tesznek, mintha nem lenne fontos számukra mindez, de nyugodjon meg: az.


Legyen naprakész!

Legyen képben az aktuális eseményekkel kapcsolatban! A nők szeretik, ha felnézhetnek a férfira, és nem kedvelik a tájékozatlan, ostoba figurákat. Hogyan tudna elboldogulni családfenntartóként az, aki nem tudja, mi zajlik körülötte a világban? Ha sokat utazik, garantáltan elkönyvelhet majd egy-két pluszpontot a hölgynél. Ha nem utazik, legalább csináljon úgy, mintha tervezné. Ne keltsen olyan látszatot, mintha folyamatosan csak otthon ülne, és a legtávolabbi úticélja a sarki kocsma lenne a haverokkal.


Fontos a diszkréció!

Eszébe ne jusson reklámozni a cimborákkal eltöltött görbe estéket, és főleg ne elemezze ki, mikor mennyit ittak, illetve hol hány lányt szedtek fel! Lehet, hogy a hölgy nevet majd a részeg történeteken, de biztos lehet benne, hogy legbelül ostoba, gyerekesnek könyveli el, ha ilyesmiket fejteget felnőtt fejjel. Egy nőnek is bejön, ha meghívják egy-két finom italra, de garantáltan nem veszi ki magát túl jól, ha az ismerős helyen mindenki törzsvendégként borul a gáláns lovag nyakába a kidobótól a pincérlányokig, és kérdezés nélkül hozzák neki a korsó sör – két feles kombót.


Maradjon visszafogott!

Ne reklámozza, hogy bármiért is rajong! Különösen igaz ez a sportra, a nők ugyanis kevésbé tolerálják a sportfüggő pasikat. Eszébe ne jusson focimeccsek eredményeiről beszélni, netán a Bajnokok Ligája góljait elemezni. A nők többsége számára a sportközvetítések totálisan érdektelenek, és biztos lehet benne, hogy sekélyes alaknak gondolják majd, ha látják, hogy ez tölti ki a mindennapjait. Még ha az adott hölgy szereti is a focit, biztos lehet benne, hogy nem ugyanazért, mint Ön.


Legyen türelemmel!

Ne várjon szexet az első randin! Ha csak némi lepedőakrobatikára vágyik, azzal sincs persze semmi gond. Az viszont nem a romantikus találkozások témakörébe tartozik. Higgye el, a türelmes férfi szexisebb a nők szemében, mint a lógó nyelvű, erőszakosan nyomuló.


Maradjon úriember!

A legfontosabb: tisztelje a nőt, legyen vele gáláns, udvarias és lovagias. A férfiak többsége képtelen megérteni, hogy a nők szeretik, ha meghallgatják őket. Hallgasson el és tanuljon meg odafigyelni rá. Nyilván az sem megoldás, ha egész este kukaként hallgat, egyszemélyes showt azonban ne rögtönözzön – ezt bárki gyorsan megunja, ráadásul a nők imádnak magukról beszélni. Ha pedig meg is jegyzi, amit mondanak, nos… az bizony egy lépés a nyert ügy felé!

Hozzászólások Szóljon hozzá!

Ellenőrző kód
Kérjük gépelje be a képen látható karaktereket! *

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
Szerelmes gondolatok

Milyen gyakran mondja el kedvesének, hogy szereti?


Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár