Tavaszi randitippek férfiaknak

Tavaszi randitippek férfiaknak

Itt a tavasz, pezsegnek a hormonok, megtelnek a kerthelyiségek, vagyis elérkezett az alkalom egy kis ismerkedésre. Sokan viszont nem tudják, hogy kezdjenek bele a randizásba, azt meg főleg nem, mire is figyeljenek oda ilyen alkalmakkor. Összeállításunkban utóbbihoz kívánunk adni néhány hasznos tippet férfiaknak…

Adjon a külsejére!

A nők mindig alaposan szemrevételezik a férfi ruházatát, különös tekintettel a cipőjére. Lehet, hogy önnek mindegy, mit visel, de a kiszemelt hölgynek biztosan nem. Felejtse el a tíz éve vásárolt kedvenc edzőcipőt és a kopott, de kényelmes pólót, vegyen időszerű, jó állapotú ruhákat a jeles alkalomra. Ha magáról nem tud gondoskodni, hogy tudna róla?


Legyen igényes!

A mosdatlanság, ápolatlanság nem macsós, hanem visszataszító.Mosson hajat, ha kell, menjen el fodrászhoz, és ne restelljen parfümöt használni a dezodor mellé. Nevetséges, hogy mindezt külön hangsúlyozni kell, de a tapasztalatok szerint igenis szükség van rá… Némi borosta persze maradhat, de csak amolyan sármos jelleggel.


Keltsen jó benyomást!

Próbálja a randevún ne azt a látszatot kelteni, hogy semmittevő életművész, ez ugyanis csak egy bizonyos életkor alatt jön be a nőknek. Nagyon vagány például időszakos szörfoktatóként tevékenykedni, de nem biztos, hogy a kiszemelt áldozat komoly perspektívát lát majd ebben. Ugyanakkor minden munka jobb annál, ha nincs munka. Akármi is a helyzet, próbáljon meg úgy viselkedni, mintha rendelkezne valamiféle karrierrel. Vigyázat: a nők a férfiak számára szinte észrevétlenül nyomozzák ki, rendelkezik-e a jövendőbeli partner némi ambícióval, vízióval a következő időszakra nézve. Lehet, hogy úgy tesznek, mintha nem lenne fontos számukra mindez, de nyugodjon meg: az.


Legyen naprakész!

Legyen képben az aktuális eseményekkel kapcsolatban! A nők szeretik, ha felnézhetnek a férfira, és nem kedvelik a tájékozatlan, ostoba figurákat. Hogyan tudna elboldogulni családfenntartóként az, aki nem tudja, mi zajlik körülötte a világban? Ha sokat utazik, garantáltan elkönyvelhet majd egy-két pluszpontot a hölgynél. Ha nem utazik, legalább csináljon úgy, mintha tervezné. Ne keltsen olyan látszatot, mintha folyamatosan csak otthon ülne, és a legtávolabbi úticélja a sarki kocsma lenne a haverokkal.


Fontos a diszkréció!

Eszébe ne jusson reklámozni a cimborákkal eltöltött görbe estéket, és főleg ne elemezze ki, mikor mennyit ittak, illetve hol hány lányt szedtek fel! Lehet, hogy a hölgy nevet majd a részeg történeteken, de biztos lehet benne, hogy legbelül ostoba, gyerekesnek könyveli el, ha ilyesmiket fejteget felnőtt fejjel. Egy nőnek is bejön, ha meghívják egy-két finom italra, de garantáltan nem veszi ki magát túl jól, ha az ismerős helyen mindenki törzsvendégként borul a gáláns lovag nyakába a kidobótól a pincérlányokig, és kérdezés nélkül hozzák neki a korsó sör – két feles kombót.


Maradjon visszafogott!

Ne reklámozza, hogy bármiért is rajong! Különösen igaz ez a sportra, a nők ugyanis kevésbé tolerálják a sportfüggő pasikat. Eszébe ne jusson focimeccsek eredményeiről beszélni, netán a Bajnokok Ligája góljait elemezni. A nők többsége számára a sportközvetítések totálisan érdektelenek, és biztos lehet benne, hogy sekélyes alaknak gondolják majd, ha látják, hogy ez tölti ki a mindennapjait. Még ha az adott hölgy szereti is a focit, biztos lehet benne, hogy nem ugyanazért, mint Ön.


Legyen türelemmel!

Ne várjon szexet az első randin! Ha csak némi lepedőakrobatikára vágyik, azzal sincs persze semmi gond. Az viszont nem a romantikus találkozások témakörébe tartozik. Higgye el, a türelmes férfi szexisebb a nők szemében, mint a lógó nyelvű, erőszakosan nyomuló.


Maradjon úriember!

A legfontosabb: tisztelje a nőt, legyen vele gáláns, udvarias és lovagias. A férfiak többsége képtelen megérteni, hogy a nők szeretik, ha meghallgatják őket. Hallgasson el és tanuljon meg odafigyelni rá. Nyilván az sem megoldás, ha egész este kukaként hallgat, egyszemélyes showt azonban ne rögtönözzön – ezt bárki gyorsan megunja, ráadásul a nők imádnak magukról beszélni. Ha pedig meg is jegyzi, amit mondanak, nos… az bizony egy lépés a nyert ügy felé!

Bezár