Mégis a méret a lényeg

Címkék: szex
Mégis a méret a lényeg

Német kutatások szerint a rossz óvszerméret tönkreteszi az együttlétet, ráadásul terhességhez vagy merevedési zavarokhoz vezethet, sőt betegségek terjedését is okozhatja. Szakértők szerint a jó óvszer éppúgy igazodik a férfi nemesebb szervéhez, mint a kényelmes cipő az ember lábára.

A férfiak emberemlékezet óta filozofálnak legkedvesebb testrészük méretéről. Így kapnak szárnyra a legendák, miszerint a férfi orráról sejthető a pénisze mérete – vagy hogy a mérete megegyezik a kéz széttárt ujjainál a hüvelyk- és mutatóujj közti távolsággal. Azonban többen felismerték már, hogy nem csak a hossz számít: a rövid és vastag sokkal élvezetesebb a vékony hosszúnál.

Virtuális pénisz-összehasonlítás

Az Európai Unió 25 országából 10477 férfi vett részt egy virtuális pénisz-összehasonlító tesztben, mely abból a célból készült, hogy az óvszereket a méreteknek megfelelően lehessen gyártani. A tesztben kiemelték, hogy a rossz méretű kondom használata negatívan hathat a péniszre, de mellékesen az is kiderült a statisztikákból: nem a méret, hanem a technika a lényeg.

Mennyi az átlag?

Férfiak és nők közt egyaránt kedvelt téma a méret latolgatása, amiről az alábbiakban végre néhány pontos adatot kapunk, hiteles forrásból:

  • a franciáknál a hossz 15,48 cm, a körkerület 13,63 cm,
  • a németeknél a hossz 14,61 cm, a körkerület 11,80 cm,
  • a görögöknél a hossz 12,18 cm, a körkerület 10,19 cm,
  • az európai átlag 14,27 és 11,70 cm.

 

Forrás: gesundheitsnews.imedo.de

Bezár