Tíz tipp, ami beindítja a pasikat

- Írta: DA

Tíz tipp, ami beindítja a pasikat

Léteznek bizonyos dolgok az ágyban, amikre a férfiaknak szükségük van ahhoz, hogy minden igényüket kielégítve érezzék, ám ezek tipikusan olyan dolgok, amikkel a legtöbben biztosan nem állnak oda szívük választottja elé, hogy a szájába rágják. Mi ugyanakkor helyettünk is adhatunk néhány holtbiztos tippet.

1. A pasiknak bejön, ha egy nő ráhangolja magát a szexre

A nők izgalmi görbéje köztudottan nem olyan meredek, mint a férfiaké, a legtöbb pasi azonban egyáltalán nem bánja, ha nem mindig kizárólag az ő dolga elérni, hogy partnernője a megfelelő hangulatba kerüljön. A nők többsége ezzel szemben úgy gondolja, kizárólag a férfiak dolga felizgatni őket. Nos, talán így van, talán nem, de a kivétel mindenképpen erősíti a szabályt. Némi fantáziálás és a hozzá kapcsolódó tevékenység garantáltan a pasikat is még jobban be fogja indítani.

2. A férfiak a szórakoztató szexet szeretik

A dolgok szex közben nem mennek mindig gördülékenyen és egyszerűen, hiszen az élet – szerencsére – nem pornófilm. Bizonyos pozitúrák nem működnek, kényelmetlenek, furcsa hanghatások képződnek, beverjük a fejünket az ágy végébe, és így tovább – ez csupa olyasmi, ami a videókból biztosan nem köszön vissza. Ha viszont belemerülünk ezek elemzésébe, vagy egyáltalán, egy laza nevetésen túl többet foglalkozunk velük, totális hangulatgyilkossá válhatunk. A szex nem háború, és vélhetően nem olyannal csináljuk, aki előtt szégyenkeznünk kellene, vagy aki görcsösen, patikamérlegen számítja ki, mi fér bele és mi az, ami már nem. Csak lazán!

3. Bátran instruáld!

Ha egy nő elvarázsolásáról van szó az ágyban, minden férfi boldog lenne, ha hirtelen telepatikus képességekre tenne szert, ez azonban sajnos nem adatik meg nekik. Akárcsak a hétköznapi élet minden területén, a férfiak intuíciós készsége, ráérzése lényegesen gyengébb a nőkénél, vagyis jó eséllyel nem fogják kitalálni, mit akar álmaik asszonya, ha az nem ad nekik egyértelmű utasításokat. Ne parancsolgassunk katonatisztként, de nyugodtan közöljük, mi jó, mi nem jó, mi tetszene – ez nemcsak praktikus szempontokból jó, hanem fel is izgatja a férfiakat.

4. Imádnak nézni

A pasiknak a szex közben eléjük táruló látvány sokszor majdnem annyira jó és izgató, mint maga az élmény, amiben részük van. Vagyis kapcsoljuk fel bátran a villanyt, és ne foglalkozzunk a vélt súlyfeleslegünkkel vagy a narancsbőrünkkel – ne álltassuk magunkat, utóbbi rajtunk és a barátnőinken kívül a világon senkinek sem tűnik fel, párunk jó eséllyel azt sem tudja, mit jelent a szó. A hatás csak fokozható egy megfelelő méretű fali- vagy öltözőtükör segítségével. Szintén a látványhoz kapcsolódik az a trükk, hogy hagyjunk magunkon egy-két ruhadarabot. A férfiak szeretik, ha a fantázia számára is marad némi kis tér.

5. Imádják a rosszlányokat

Sok nő még akkor sem meri elengedni magát az ágyban, ha szíve mélyén rosszlánynak számít. Ne foglalkozzunk a „jókislány” vagy „odaadó feleség és családanya” imázsunkkal – ezeknek is megvan a maguk terepe, de az biztosan nem a hálószobai ágy. A férfiak szeretik úgy érzékelni, hogy a nők nem ismernek határt, és izgatja őket, ha partnerük látványosan szeret szexelni – pontosabban látványosan szeret velük szexelni. Vessünk be váratlan trükköket, szorgalmazzuk új pozitúrák kitalálását, ha pedig támadt valami mocskos, de csábító ötletünk, ne habozzunk vele megosztani. Garantáltan nem fog nemet mondani.

6. Imádják a „hűha, ez meg mi volt?” élményeket

Okozzunk nekik meglepetéseket az ágyban egy-egy új mozdulattal, technikával, netán azzal, amiben különösen jók vagyunk. Természetesen nem összetett jóga-pozitúrákról vagy balett-táncosi hajlékonyságot megkívánó testhelyzetekről van szó, hanem olyan apróságokról, amiket mindenkinek a fantáziájára bízunk… Miért ne lehetne például meglepetésszerű segédeszközöket bevetni?

7. Szeretik keverni a dolgokat

Törekedjünk változatosságra az ágyban. A férfiak nem szeretik, ha minden mindig ugyanúgy történik, és ezen túlmenően is vágynak a változatosságra. Gyorsítsunk, lassítsunk, szorítsunk, enyhítsünk, a lehetőségek tárháza végtelen. A pasik számára mindez további izgalmat jelent, hiszen fogalmuk sincs, mire számítsanak a következő pillanatban.

8. A spontán szex néha mindent visz

Óriási sikert arathatunk néha egy-egy abszolút nem várt, spontán szexkezdeményezéssel. Magyarán szólva támadjuk le – ez nem durvaságot jelent, csak váratlanságot, olyan kezdeményezést, amire egyáltalán nem várt. Mindegy, hogy a kocsival húzódunk félre egy elhagyatott útszakaszon, egy partin vonulunk félre egy nem látható zugba néhány percre, vagy egyszerűen csak menjünk oda hozzá félreérthetetlenül, amikor éppen otthon vagyunk. Nincs az a férfi, aki ne értékelné az ilyet.

9. A férfi birtokolni akar

Tagadhatják körmük szakadtáig, de akkor is ez a helyzet: nem mindig, de néha szeretnek nyersek, vadak és állatiasak lenni az ágyban, de szükségük van visszajelzésre azt illetően, hogy a nő is szeretné-e ezt vagy sem. Néha egy kis féktelenség senkinek sem árt.

10. Néha semmit sem akar csinálni

Ahogyan azt néha a nők is elvárják, úgy hébe-hóba a pasiknak is jól esik, ha partnerük készségesen kiszolgálja őket és teljesíti vágyaikat. És ha így teszünk, természetesen a forró és odaadó viszonzásban is joggal reménykedhetünk.

Bezár