Mit tehetünk a rutin ellen az ágyban?

- Írta: S.D.

Címkék: rutin szex
Mit tehetünk a rutin ellen az ágyban?

Minden éjjel a partnere mellett alszik és régóta nem voltak már együtt? A mindennapi dolgok mellett a szex az, amire utolsóként gondol? Tanulmányok kimutatták, hogy az emberek manapság 10%-kal kevesebbet szerelmeskednek, mint az 50-es években.

A kapcsolat elején jellemző a kölcsönös vonzás, ami szexuális vágyhoz vezet. A rendszeres szexuális élet nemcsak az egészségének tesz jót és stresszmentesít, hanem az intimitást növeli a partnerek között és segít közel maradni egymáshoz. Néhány év múlva úgy tűnhet, hogy ez a szenvedély már a múlté, de most itt egy pár apróság, amelyek segítségével újra fellángolhat.

1. Egy gyors szexre mindig van idő

Ha kreatívan állnak hozzá, a gyors szex is lehet teljes siker. Míg az ebéd még a sütőben van, csábítsa el partnerét ott a konyhában! Ehhez nem kell teljesen levetkőzni, különösen, ha hosszú ideje vannak együtt, ez az „erotikus támadás” különleges meglepetés lesz partnerének, amiről még hetekig fog fantáziálni munka közben.

2. A régi szép idők

Úgy gondol vissza a „régi szép időkre”, hogy még mindig eszébe jut, hogyan támadták le egymást, még mielőtt sikerült beérni a hálószobába? Visszahozhatja ezeket az időket! Következő alkalommal várja szexi fehérneműben kedvesét, és amikor leparkol az autóval, csábítsa el már a garázsban, mint régen, amikor nem lehetett várni. Keltse újra az emlékeket és adjanak egy új rúgást szerelmi életüknek!

3. Kezdődjék a játék!

Néha nehéz meggyőzni a partnert valami új kipróbálására. De ha már rutinná vált a sötétben gyakorolt jó öreg misszionárius pozíció, érdemes valami újat is kipróbálni. Meg lehet állni például egy szex shop előtt és körülnézni, milyen „játékok” vannak. Nem kell rögtön egy domina felszerelést venni: egy dobókocka, ami megmutatja mit kell tenni, épp elég (kezdésnek).

4. Eddzenek együtt!

Lehet, hogy abszurdan hangzik, de a közös sportolás is nagyon ösztönző. Dr. Pepper Schwartz, a Washingtoni Egyetem kutatója kimutatta, hogy a közös edzésekkor a nők dopamin szintje nő. Edzés után az ember kimerült és izzadt, de még mindig tele van energiával. Még egy előny a férfiaknak: az ő verejtékük egy tesztoszteron származékot tartalmaz, amely izgatóan hat a nőkre. Egyedüli kocogás helyett párosan? Nem rossz alternatíva…
 

Bezár