Férfias igazságok

Férfias igazságok

Ez nem rólad szól, hanem róla!
Ne kezeld az impotenciát túl személyes kérdésnek, inkább érezz vele együtt!

Nem állítom, hogy értem a pénisz legbelsőbb működését. De azt tudom, hogy ez a jelenség komoly problémát tud okozni a párkapcsolatokban. Az időszakos impotencia minden férfi életében előfordulhat, ami viszont a partnert is érinti. Érdemes a nőknek is utánajárni a témának, még akkor is, ha jelenleg nincsenek ilyen problémájuk a párkapcsolatukban. Számos oka lehet a merevedési zavarnak, és a nők többségéről elmondható, hogy „péniszcentrikusok”, vagyis a behatolás határozza meg a jó szexuális együttlétet. Amikor a merevedési probléma felüti a fejét, a nők elkezdik sajnálni, szánni a férfit, hiszen az erős hím teljesen sebezhetővé válik. Amikor elkezdődik a sajnálat, akkor válik komoly szexuális problémaforrássá az erectylis diszfunkció, ugyanis sok nő tartósan nem tudja elfogadni ezt a helyzetet. Először a nők többsége magára veszi a kialakult állapotot, vagyis olyan gondolatokkal azonosítja a problémát, miszerint a férfiban kihűlt a szerelem, vagy belépett egy harmadik fél a kapcsolatba. Abban a pillanatban, ahogy a nők központi kérdést csinálnak önmagukban, még feszültebbé válik a helyzet.
„A húszas éveim elején volt egy barátom, aki komoly potenciális problémákkal küzdött és bevallotta, hogy aggodalmai vannak a méretét illetően. (de én annyira vonzódtam hozzá, hogy alig vettem észre...) Ő volt messze a legjobb szeretőm. Nem hagytam neki időt arra, hogy a „méretével” foglalkozzon! Amikor véget ért a viszonyunk, megköszönte nekem, hogy kigyógyítottam szorongó állapotából. „
Tudjuk, hogy minden férfinak szüksége van az elismerésre, és hogy dicsőítsük őket, amelyek az első lépéseket jelentik a szexuális korlátok ledöntésében.

Légy türelmes és megértő! Ha többször problémák adódnak, azt tekintsd jelnek!

Talán sokat dolgozik? Túl nagy a stressz? Vagy túl sok a buli, mostanában több alkoholt fogyaszt? Mindig ráhagyod a kezdeményezést? Nyomás alatt érzi magát a viselkedésed miatt? Vagy anyagi gondokkal küzd, amely lerombolja az önbizalmát és a működését?

A legnagyobb hiba hallgatni és várni abban a hitben, hogy a probléma magától megoldódik. Hálószobán kívül kérdezz rá, hogy mi a baj és hallgasd végig türelmesen. Ha ez az állapot 6 hétnél tovább tart, érdemes szakértőhöz fordulni!

Bezár