Férfias igazságok

Férfias igazságok

Ez nem rólad szól, hanem róla!
Ne kezeld az impotenciát túl személyes kérdésnek, inkább érezz vele együtt!

Nem állítom, hogy értem a pénisz legbelsőbb működését. De azt tudom, hogy ez a jelenség komoly problémát tud okozni a párkapcsolatokban. Az időszakos impotencia minden férfi életében előfordulhat, ami viszont a partnert is érinti. Érdemes a nőknek is utánajárni a témának, még akkor is, ha jelenleg nincsenek ilyen problémájuk a párkapcsolatukban. Számos oka lehet a merevedési zavarnak, és a nők többségéről elmondható, hogy „péniszcentrikusok”, vagyis a behatolás határozza meg a jó szexuális együttlétet. Amikor a merevedési probléma felüti a fejét, a nők elkezdik sajnálni, szánni a férfit, hiszen az erős hím teljesen sebezhetővé válik. Amikor elkezdődik a sajnálat, akkor válik komoly szexuális problémaforrássá az erectylis diszfunkció, ugyanis sok nő tartósan nem tudja elfogadni ezt a helyzetet. Először a nők többsége magára veszi a kialakult állapotot, vagyis olyan gondolatokkal azonosítja a problémát, miszerint a férfiban kihűlt a szerelem, vagy belépett egy harmadik fél a kapcsolatba. Abban a pillanatban, ahogy a nők központi kérdést csinálnak önmagukban, még feszültebbé válik a helyzet.
„A húszas éveim elején volt egy barátom, aki komoly potenciális problémákkal küzdött és bevallotta, hogy aggodalmai vannak a méretét illetően. (de én annyira vonzódtam hozzá, hogy alig vettem észre...) Ő volt messze a legjobb szeretőm. Nem hagytam neki időt arra, hogy a „méretével” foglalkozzon! Amikor véget ért a viszonyunk, megköszönte nekem, hogy kigyógyítottam szorongó állapotából. „
Tudjuk, hogy minden férfinak szüksége van az elismerésre, és hogy dicsőítsük őket, amelyek az első lépéseket jelentik a szexuális korlátok ledöntésében.

Légy türelmes és megértő! Ha többször problémák adódnak, azt tekintsd jelnek!

Talán sokat dolgozik? Túl nagy a stressz? Vagy túl sok a buli, mostanában több alkoholt fogyaszt? Mindig ráhagyod a kezdeményezést? Nyomás alatt érzi magát a viselkedésed miatt? Vagy anyagi gondokkal küzd, amely lerombolja az önbizalmát és a működését?

A legnagyobb hiba hallgatni és várni abban a hitben, hogy a probléma magától megoldódik. Hálószobán kívül kérdezz rá, hogy mi a baj és hallgasd végig türelmesen. Ha ez az állapot 6 hétnél tovább tart, érdemes szakértőhöz fordulni!

Hozzászólások Szóljon hozzá!

Ellenőrző kód
Kérjük gépelje be a képen látható karaktereket! *

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
Szerelmes gondolatok

Milyen gyakran mondja el kedvesének, hogy szereti?


Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár