Tavaszi randitippek hölgyeknek

Tavaszi randitippek hölgyeknek

Itt a tavasz, pezsegnek a hormonok, megtelnek a kerthelyiségek, vagyis elérkezett az alkalom egy kis ismerkedésre. Sokan viszont nem tudják, hogy kezdjenek bele a randizásba, azt meg főleg nem, mire is figyeljenek oda ilyen alkalmakkor. Összeállításunkban utóbbihoz kívánunk adni néhány hasznos tippet hölgyeknek.

Törődjön a jó külsővel!

Higgye el, ez nem pénztárca kérdése. Ha a haja szép és feltesz némi sminket, a férfiakat máris kenyérre kenheti. Adjon magára, járjon el tornázni, futni. Lehet, hogy a háta közepére sem kívánja ezt, de meghozza majd az eredményt a másik nemnél!


Legyen titokzatos!

Sose adjon ki magáról több információt, mint amennyi feltétlenül szükséges! Nemcsak a nők buknak a titokra, hanem a férfiakban is feléleszti a vadászösztönt egy rejtélyes és nehezen megközelíthető hölgy.


Ne adjon sokat magából!

Ne töltsenek együtt hosszú órákat az ismerkedés kezdeti fázisában! Érezzék jól magukat, de legyenek rövidek a randik, hogy a partnere alig várja a következőt.


Engedje fizetni a férfit!

Ha érdeklődik Ön iránt, bizonyára nem esik majd nehezére anyagilag is finanszírozni a vacsoráját és a taxiútját hazafelé. A férfiaknak cseppet sincs ellenére az ilyesmi, sőt: szeretik gavallérnak érezni magukat.


Csak kicsit késsen!

Ne késsen órákat a találkozóról, de pár perc simán belefér, ez is a megközelíthetetlen, titokzatos nő imázsát erősíti. Soha ne érkezzen előbb a randi helyszínére a megbeszélt időpontnál!


Ne legyen mindig elérhető!

Nem kell mindig felvenni neki a telefont. Lehet, hogy órákig bámul feszülten a készülékre, azt várva, mikor csörren meg végre, ha viszont megszólal, bírja ki, hogy nem veszi fel. Hívja vissza később a pasit. Hadd gondolkodjon, mit csinál éppen! Ha ő keddet javasolja, önnek semmiképpen se legyen alkalmas az időpont csütörtök előtt! A barátnőkkel közös hétvégi bevásárlótúrák sérthetetlenek, és nem válthatók randiidőpontra.


A múltat hagyja hátra!

Soha ne emlegesse volt partnereit, a férfiakat sérti, ha erről fecseg, vagy azt fogják gondolni, még nincs túl az illetőn. A múlt az Ön magánügye. Ugyanez az apjára is áll: ha eljön az ideje, úgyis találkoznak majd. Felesleges megijeszteni előre a pasit, a férfiak ugyanis – bármily hihetetlen – pontosan tisztában vannak az apa-lánya kapcsolat szorosságával és jelentőségével. És a kezdeti fázisban természetesen a gyerekvállalás kérdése is tabu – hacsak nem akarja elűzni a pasit...


Figyeljen az egyensúlyra!

Engedje, hogy a férfi legyen a vadász. Se túl megközelíthetetlennek, se túl könnyen kaphatónak nem szabad látszania. Ügyeljen e kényes egyensúlyra! Ne engedje, hogy túl biztos legyen a dolgában, tartsa a levegőben a dolgokat. Ne foglaljon egyértelműen állást kettejükről az első pár alkalommal. Ha komolyak a szándékai, ne bújjon ágyba túl hamar a pasival. Lehet, hogy az Ő eredendően komoly szándékait épp az dönti romba, ha túl könnyen kaphatónak bizonyul.

Bezár