Tavaszi randitippek hölgyeknek

Tavaszi randitippek hölgyeknek

Itt a tavasz, pezsegnek a hormonok, megtelnek a kerthelyiségek, vagyis elérkezett az alkalom egy kis ismerkedésre. Sokan viszont nem tudják, hogy kezdjenek bele a randizásba, azt meg főleg nem, mire is figyeljenek oda ilyen alkalmakkor. Összeállításunkban utóbbihoz kívánunk adni néhány hasznos tippet hölgyeknek.

Törődjön a jó külsővel!

Higgye el, ez nem pénztárca kérdése. Ha a haja szép és feltesz némi sminket, a férfiakat máris kenyérre kenheti. Adjon magára, járjon el tornázni, futni. Lehet, hogy a háta közepére sem kívánja ezt, de meghozza majd az eredményt a másik nemnél!


Legyen titokzatos!

Sose adjon ki magáról több információt, mint amennyi feltétlenül szükséges! Nemcsak a nők buknak a titokra, hanem a férfiakban is feléleszti a vadászösztönt egy rejtélyes és nehezen megközelíthető hölgy.


Ne adjon sokat magából!

Ne töltsenek együtt hosszú órákat az ismerkedés kezdeti fázisában! Érezzék jól magukat, de legyenek rövidek a randik, hogy a partnere alig várja a következőt.


Engedje fizetni a férfit!

Ha érdeklődik Ön iránt, bizonyára nem esik majd nehezére anyagilag is finanszírozni a vacsoráját és a taxiútját hazafelé. A férfiaknak cseppet sincs ellenére az ilyesmi, sőt: szeretik gavallérnak érezni magukat.


Csak kicsit késsen!

Ne késsen órákat a találkozóról, de pár perc simán belefér, ez is a megközelíthetetlen, titokzatos nő imázsát erősíti. Soha ne érkezzen előbb a randi helyszínére a megbeszélt időpontnál!


Ne legyen mindig elérhető!

Nem kell mindig felvenni neki a telefont. Lehet, hogy órákig bámul feszülten a készülékre, azt várva, mikor csörren meg végre, ha viszont megszólal, bírja ki, hogy nem veszi fel. Hívja vissza később a pasit. Hadd gondolkodjon, mit csinál éppen! Ha ő keddet javasolja, önnek semmiképpen se legyen alkalmas az időpont csütörtök előtt! A barátnőkkel közös hétvégi bevásárlótúrák sérthetetlenek, és nem válthatók randiidőpontra.


A múltat hagyja hátra!

Soha ne emlegesse volt partnereit, a férfiakat sérti, ha erről fecseg, vagy azt fogják gondolni, még nincs túl az illetőn. A múlt az Ön magánügye. Ugyanez az apjára is áll: ha eljön az ideje, úgyis találkoznak majd. Felesleges megijeszteni előre a pasit, a férfiak ugyanis – bármily hihetetlen – pontosan tisztában vannak az apa-lánya kapcsolat szorosságával és jelentőségével. És a kezdeti fázisban természetesen a gyerekvállalás kérdése is tabu – hacsak nem akarja elűzni a pasit...


Figyeljen az egyensúlyra!

Engedje, hogy a férfi legyen a vadász. Se túl megközelíthetetlennek, se túl könnyen kaphatónak nem szabad látszania. Ügyeljen e kényes egyensúlyra! Ne engedje, hogy túl biztos legyen a dolgában, tartsa a levegőben a dolgokat. Ne foglaljon egyértelműen állást kettejükről az első pár alkalommal. Ha komolyak a szándékai, ne bújjon ágyba túl hamar a pasival. Lehet, hogy az Ő eredendően komoly szándékait épp az dönti romba, ha túl könnyen kaphatónak bizonyul.

Hozzászólások Szóljon hozzá!

Ellenőrző kód
Kérjük gépelje be a képen látható karaktereket! *

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Szerelmes gondolatok

Milyen gyakran mondja el kedvesének, hogy szereti?


Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár