A szép dekoltázs titka!

A szép dekoltázs titka!

A legtöbb nő álma egy szép dekoltázs, és feszes mell. Ehhez adunk néhány hasznos tippet és ötletet!

A szép mell és dekoltázs nem veleszületett ajándék, hanem mi magunk is tehetünk érte. Ha odafigyelünk a szépségápolásra és testünket ápoljuk, sokat javíthatunk a dekoltázsunk állapotán.

Nyáron a tűző nyári napsütésben a dekoltázs érzékeny bőrét akadálytalanul érik a napsugarak, ezért ugyanúgy védelemre szorul, mint arcunk vagy kezünk. Ha kimegyünk a szabadba, vagy strandolunk, kenjük le dekoltázsunkat is napvédő krémmel, így megóvjuk a leégéstől és a bőr öregedésétől.

A mellúszás edzi az izmokat így segít megőrizni a mell feszességét. Ha van, időnk látogassunk el a közeli uszodába és gyakoroljuk a mellúszást. Az úszás végén ne feledjük el bekenni a bőrt hidratáló krémmel, mert a klóros víz kiszárítja bőrünket.

A mell és a dekoltázs ápolására érdemes külön hidratáló krémet vásárolni, mert ezen a területen a bőr könnyedén kiszárad és húzódik. Az ápoláshoz használhatunk krémet, olajat, vagy gélt, amelyet rendszeresen használjunk.


Egyszerű tornagyakorlattal megőrizhetjük a mell formáját. Minden tussolás végén fogjuk meg a törölközőt vagy fürdőlepedőt hajtsuk, össze vékony csíkra majd végezzünk el vele néhány gyakorlatot. Emeljük a mell magasságába majd a fejünk fölé az összecsavart törölközőt.

Fontos a jó minőségű melltartó is, amely megtartja mellünket, ezért vásárláskor kérjük ki az eladó véleményét. Ma már számtalan színben és formában vehetünk szebbnél szebb melltartókat, de fontos hogy a jó méretet vegyük, meg ami testünkre van szabva.

A hidratáló maszk, bőrradír és pakolások nem csak arcunknak tesznek jót, de időnként a dekoltázsunkat is ápolhatjuk ezekkel a készítményekkel. Zuhanyozás közben érdemes a váltó zuhanyt alkalmazni, ami feszesíti a bőrt és rugalmassá varázsolja, mivel serkenti a vérkeringést.

Forrás: http://noinetcafe.hu

Bezár