Czanik Balázzsal mozogtak a Miss Alpok Adria megyei döntősei

2012.09.27.

Czanik Balázzsal mozogtak a Miss Alpok Adria megyei döntősei

Az elmúlt hétvégén került sor a 2012. évi Miss Alpok Adria Győr-Moson-Sopron megyei döntőjére, Slezák Antal - a GyőrTrend Magazin főszerkesztőjének - szervezésében.

A 18 döntőbe jutott gyönyörű lány rengeteget készült a megmérettetésre. A tökéletes megjelenés érdekében - a rangos eseményt megelőző napon - Czanik Balázs is megmozgatta Őket, hogy kellő formában vállalhassák a szereplést.
A győri Yakuza Fight Club & Spa-ban tartott Capoeira aerobik edzésen a lányok igaz, hogy megizzadtak, de Balázs elmondása szerint jó fizikummal és adottságokkal bírtak. „Láttam a lányokon, hogy már nemcsak a megfelelően kiválasztott ruhára és sminkre helyezik a hangsúlyt, hanem testük ápolására is nagy gondot fordítanak. Persze mindig vannak olyan versenyzők, akik a hétköznapokon sem sportolnak, őket nyílván nehezebb rávenni egy kis mozgásra, de meggyőződésem, hogy most mindenki szívesen edzett” – mondta a sajtó nyilvánosága előtt a tréner, aki hozzátette: "a másnapi pontozáson a Miss Alpok Adria megyei döntőjének zsűrijében - a lányok megjelenésén túl - nyilván figyelembe veszi majd, az edzésen nyújtott teljesítményüket is".
A vasárnapi döntőn a lányok három féle öltözetben vonultak végig a kifutón, melyen elsőként utcai viseletben, majd pedig bikiniben mutatták meg - Czanik Balázs Capoeira aerobik óráján edződött - elbűvölő vonalaikat. Végül koktélruhában várták az eredményhirdetést, ahol a 18 éves Nagy Vivien fejére került a korona, a második helyezett Ötvös Brigitta, a harmadik Kalmár Flóra lett, míg az egyik közösségi portálon rendezett közönségszavazáson Náznán Gréta kapta a legtöbb voksot.

                   


Szakértőink

dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológusBezár