Engedjünk vágyainknak a nyári melegben!

- Írta: DA

Címkék: nyár sex szex vágy
Engedjünk vágyainknak a nyári melegben!

A nyári melegben nemcsak napozni, kirándulni vagy a kertben olvasni lehet, hanem ezeknél az egyébként igen kellemes foglalatosságoknál némiképp izgalmasabb tevékenységekre is lehetőség nyílik.

Hogy miért jó a napon szeretkezni? Lenge öltözékben napozni eleve jó érzés – bár ma már magas faktorú napvédő nélkül veszélyes is lehet –, a szex szintén jó, vagyis a kettő kombinációja mindkettő hatásfokát megdobja. Akár a fűben, akár a vízben adjuk át magunkat az élvezeteknek, a legfontosabb, hogy közben engedjük el magunkat, és ne szégyelljünk úgy viselkedni, mint a ’80-as évek legsziruposabb filmjeinek szereplői. Bárki, aki valaha is szeretkezett egy nyári estén a tűz mellett, miután elfogyasztott némi pezsgőt, esküszik rá, hogy örökre emlékezetes maradt az élmény. Ugyanez áll a vízre is, ahol mindenki könnyebbnek, súlytalanabbnak, élénkebbnek érzi magát – arról már nem is beszélve, hogy vékonyabbnak is. A vízi szex tiszta és friss élményt garantál, a vízparti szeretkezés pedig olyan érzéssel jár, mintha csak a Most és mindörökké kockáiról léptünk volna ki a valóságba. A sós víz illata és a hullámzó víz simogatása – a partner érintései mellett – csak még tovább stimulálja az érzékeket. Ha van egy stabil csónakunk vagy vízibiciklink, bent a vízben szintén új dimenziók nyílhatnak meg előttünk.

A semmi közepén, egy erdei tisztáson vagy egy elhagyatott mezőn szintén könnyen elfoghat minket a hirtelen feltámadó életöröm: senki más nincs jelen, csak mi ketten, illetve az anyatermészet. Ha sátorban vagyunk, még egy hirtelen feltámadó vihar is csak még intimebbé varázsolhatja az együttlétet. A libidó egyébként is megemelkedik, amikor a szabadban töltjük az időt, hiszen energikusabbnak, egészségesebbnek érezzük magunkat a friss levegőtől, és a bennünk élő gyermek is egyből a szabadságra asszociál a kintlétről. A tudatalattink mind-mind emlékszik a kiskori orvos-nővér játékokra a szabadban, ugyanígy a bűnösen izgalmas első slukknyi cigarettára is az iskolaépület mögött – ezekhez hasonló roppant kívánatos tiltott gyümölcsről van szó a szex esetében is. És persze az sem rossz megoldás, ha kirohanunk a nyári zápor közepébe, majd utána odabent esünk egymásnak. Attól sem kell visszariadnunk, hogy a saját kertünkben állítsunk fel egy sátrat hasonló célokra – ha a szomszédok kérdezgetnek, nyugodtan mondhatjuk nekik azt, hogy fiatal rokonok látogattak meg minket.

Ha elegáns helyen nyaralunk, az jellemzően szintén megdobja a játékos kedvet, hiszen mi sem jobb annál, mint királyként érezni magunkat a medence partján egy koktéllal a kezünkben – még ha éppen az utolsó fillérjeinket is vertük el az üdülésre. Ilyen környezetben szintén garantált a jó hangulat. Miután begyűjtöttük a szállodából az összes ingyen sampont és tusfürdőt, ideje elgondolkodni azon, milyen egyéb módokon tudnánk a legtöbbet profitálni a helyzetünkből – és természetesen itt is a szex a lehető legkellemesebb megoldás. Ne legyünk lusták elegánsan felöltözni a vacsorához, mindennek megadni a módját, és persze azt se felejtsük el, hogy amennyiben külföldön vagyunk, névtelenségbe burkolózva sokkal kisebb kockázattal csinálhatunk olyasmiket, amiket itthon nem biztos, hogy bevállalnánk.

Bezár