Engedjünk vágyainknak a nyári melegben!

- Írta: DA

Címkék: nyár sex szex vágy
Engedjünk vágyainknak a nyári melegben!

A nyári melegben nemcsak napozni, kirándulni vagy a kertben olvasni lehet, hanem ezeknél az egyébként igen kellemes foglalatosságoknál némiképp izgalmasabb tevékenységekre is lehetőség nyílik.

Hogy miért jó a napon szeretkezni? Lenge öltözékben napozni eleve jó érzés – bár ma már magas faktorú napvédő nélkül veszélyes is lehet –, a szex szintén jó, vagyis a kettő kombinációja mindkettő hatásfokát megdobja. Akár a fűben, akár a vízben adjuk át magunkat az élvezeteknek, a legfontosabb, hogy közben engedjük el magunkat, és ne szégyelljünk úgy viselkedni, mint a ’80-as évek legsziruposabb filmjeinek szereplői. Bárki, aki valaha is szeretkezett egy nyári estén a tűz mellett, miután elfogyasztott némi pezsgőt, esküszik rá, hogy örökre emlékezetes maradt az élmény. Ugyanez áll a vízre is, ahol mindenki könnyebbnek, súlytalanabbnak, élénkebbnek érzi magát – arról már nem is beszélve, hogy vékonyabbnak is. A vízi szex tiszta és friss élményt garantál, a vízparti szeretkezés pedig olyan érzéssel jár, mintha csak a Most és mindörökké kockáiról léptünk volna ki a valóságba. A sós víz illata és a hullámzó víz simogatása – a partner érintései mellett – csak még tovább stimulálja az érzékeket. Ha van egy stabil csónakunk vagy vízibiciklink, bent a vízben szintén új dimenziók nyílhatnak meg előttünk.

A semmi közepén, egy erdei tisztáson vagy egy elhagyatott mezőn szintén könnyen elfoghat minket a hirtelen feltámadó életöröm: senki más nincs jelen, csak mi ketten, illetve az anyatermészet. Ha sátorban vagyunk, még egy hirtelen feltámadó vihar is csak még intimebbé varázsolhatja az együttlétet. A libidó egyébként is megemelkedik, amikor a szabadban töltjük az időt, hiszen energikusabbnak, egészségesebbnek érezzük magunkat a friss levegőtől, és a bennünk élő gyermek is egyből a szabadságra asszociál a kintlétről. A tudatalattink mind-mind emlékszik a kiskori orvos-nővér játékokra a szabadban, ugyanígy a bűnösen izgalmas első slukknyi cigarettára is az iskolaépület mögött – ezekhez hasonló roppant kívánatos tiltott gyümölcsről van szó a szex esetében is. És persze az sem rossz megoldás, ha kirohanunk a nyári zápor közepébe, majd utána odabent esünk egymásnak. Attól sem kell visszariadnunk, hogy a saját kertünkben állítsunk fel egy sátrat hasonló célokra – ha a szomszédok kérdezgetnek, nyugodtan mondhatjuk nekik azt, hogy fiatal rokonok látogattak meg minket.

Ha elegáns helyen nyaralunk, az jellemzően szintén megdobja a játékos kedvet, hiszen mi sem jobb annál, mint királyként érezni magunkat a medence partján egy koktéllal a kezünkben – még ha éppen az utolsó fillérjeinket is vertük el az üdülésre. Ilyen környezetben szintén garantált a jó hangulat. Miután begyűjtöttük a szállodából az összes ingyen sampont és tusfürdőt, ideje elgondolkodni azon, milyen egyéb módokon tudnánk a legtöbbet profitálni a helyzetünkből – és természetesen itt is a szex a lehető legkellemesebb megoldás. Ne legyünk lusták elegánsan felöltözni a vacsorához, mindennek megadni a módját, és persze azt se felejtsük el, hogy amennyiben külföldön vagyunk, névtelenségbe burkolózva sokkal kisebb kockázattal csinálhatunk olyasmiket, amiket itthon nem biztos, hogy bevállalnánk.

Hozzászólások Szóljon hozzá!

Ellenőrző kód
Kérjük gépelje be a képen látható karaktereket! *

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
Szerelmes gondolatok

Milyen gyakran mondja el kedvesének, hogy szereti?


Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár