Házi sajtkrém

2011.06.28.

Házi sajtkrém

Hozzávalók:

  • 10 dkg reszelni való sajt (pl. trappista, eidami)
  • 2 dl natúr joghurt vagy
  • 2 dl tejföl
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem

A hozzávalókat a zúzott fokhagymával és a felaprított petrezselyemmel jól összekeverjük, s pompás, saját készítésű sajtkrémet kapunk.

Célszerű a hűtőben, zárt edényben tárolni. Egy hétig fogyasztható

Elkészítési idő: 10 perc
 


Szakértőink

dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter



Bezár