Ránctalanítás 4 perc alatt!

Ránctalanítás 4 perc alatt!

Nem kell drága kozmetikai szalonokba járnia, hogy fiatalos arcbőre legyen. Napi 4 perc alatt sajátítsa el ezt az egyszerű ránctalanító programot.

Csupán hajtsa végre ezt a - napi 4 percet igénybe vevő - ránctalanító programot, amely akkor lesz igazán hatékony, ha a napi szépítkezése részévé válik.

Végezze el a masszázst minden nap, miután arclemosó olajjal vagy arctejjel letisztította az arcát, és amikor arckrémét felviszi a bőrére. Ha már elsajátította a mozdulatokat, ez a hasznos arcápolás mindössze napi 4 percet fog igénybe venni az idejéből.
Ránctalanítás 9 lépésben

1. Öntsön és dörzsöljön nem egészen egy teáskanálnyi olajat a tenyerébe, kenje a nyakára és az arcára intenzív, hosszanti, felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal. Tegyen egy keveset (most már lágyan) a szeme köré is, ahol a bőr a legvékonyabb. Használja mindkét keze gyűrűsujját. A két kezét váltogatva simítsa végig a nyakát alulról az állkapcsa felé. Kenje be az egész nyakát fültől fülig.

2. Mindkét keze mutató- és középső ujját használva simítsa végig erőteljesen az állkapcsa vonalát az álla hegyétől a füle tövéig. Mutatóujja az állkapcsán feküdjön, a középső ujja pedig alatta.

3. Összeszorított, kiegyenesített, felfelé a szemöldöke irányába mutató ujjakkal, összetett kézzel nyomja erősen az orra mindkét oldalát a két keze belső, mutatóujj felőli élével. Tartsa így 4 másodpercig.

4. Lágyan engedje fel orrát a nyomás alól, kezeit az orcáin görgetve simítsa kifelé a halántékát a mutatóujjaival, egészen a füléig. Tartsa ujját a füle mellett és nyomja meg erősen a bőrét 3-4 másodpercig, majd ismételje meg.

5. Kezeit - lazán ökölbe zárt ujjakkal - helyezze az álla alá úgy, hogy hüvelykujja felfele mutasson. Hüvelykujjaival álla két oldaláról elindulva simítsa végig bőrét felfelé a szájzugáig, majd lágyan tovább az orrtövéig, onnan orrlyukai körül az orra hegyéig.

6. Szemöldöke belső végétől kiindulva középső és gyűrűsujjával erőteljesen simítsa végig a két szemöldökét, kifelé haladva. Majd csak a gyűrűsujját használva nyomogassa végig gyengéden a szeme alatti bőrt befelé. Ezután csukott szemhéjait gyűrűsujjaival lágyan simogassa kifelé tartó irányban, majd a szeme alatt haladjon visszafelé.

7. Tegye két tenyerét a homlokára és összetett ujjaival - mutatóujja irányában - váltott tenyérrel simítsa végig homlokát erőteljesen, a két szemöldöke közül kiindulva a haja töve felé haladva. A haj vonalánál fejezze be a masszírozást.

8. Csukja be a szemét. Tegye két tenyerét kissé behajlított, összecsukott ujjakkal arcára és gyengéden szorítsa oda egy másodpercen át. Azután tenyerével - ujjait az orrától a füle felé széttárva - fedje be az egész arcát. Majd lágyan emelgesse le-fel a kezét az arcán, az állától a homlokáig.

9. Végezetül összeszorított ujjakkal, az egész jobb tenyerét használva gyakoroljon nyomást nyakának bal oldalára, fokozatosan haladva a nyak aljától az állkapocs felé, de természetesen kerülje el a légcsövét. Ezt ismételje meg a bal kezével a nyaka jobb oldalán.

Forrás: http://noinetcafe.hu

Hozzászólások Szóljon hozzá!

Ellenőrző kód
Kérjük gépelje be a képen látható karaktereket! *

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
Szerelmes gondolatok

Milyen gyakran mondja el kedvesének, hogy szereti?


Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár