Sárgaborsós szendvicskrém

2011.03.09.

Sárgaborsós szendvicskrém

Hozzávalók:

  • 20 dkg sárgaborsó
  • 1 csapott kiskanál só
  • 2 evőkanál citromlé
  • 1 kiskanál pirospaprika
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 evőkanál hidegen sajtolt napraforgóolaj

 

A sárgaborsót dupla mennyiségű enyhén sós vízben puhára főzzük.
Ha kihűlt, citromlével, pirospaprikával, a fokhagymával és a hidegen sajtolt olajjal turmixoljuk. Kenyérre kenve kínáljuk. Hűtőben tárolva néhány napig eltartható.

Elkészítési idő: 40 perc

Ötlet: ha a főzésnél túl lágyra sikerült a sárgaborsó, kukoricadarával sűríthetjük, hogy krémes állagú legyen

 

Hozzászólások Szóljon hozzá!

Ellenőrző kód
Kérjük gépelje be a képen látható karaktereket! *

Bejelentkezés



Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász




Szerelmes gondolatok

Milyen gyakran mondja el kedvesének, hogy szereti?






Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár