Tantrával a megújuló szerelemért

- Írta: SzN

Címkék: szerelem szex tantra
Tantrával a megújuló szerelemért

A több mint 1500 éves tantra lehetőség szexuális életünk felfrissítésére, szebbé, izgalmasabbá tételére, kiteljesítésére. A tantrikus szex célja összetett: nem csupán az élvezetre, hanem a teljesség megélésére koncentrálva nyújthat minden eddiginél mélyebb, összetettebb és kielégítőbb szexuális élményt.

A tantra nem az orgazmusra, hanem a teljességre koncentrál, amelyben minden pillanat magaslatokba emelkedik, szinte spirituális szintre, így az együttlét során nem csupán testek, hanem lélekkel bíró, szellemi lények találkoznak egymással – testileg is egyesülve.

A tantra a lélekre és a szellemre alapoz, a pillanatok egymásba folyó harmóniájára: nem a szexuális kielégülés vezeti, hanem az az öröm és szinte éteri, emelkedett állapot, amelyet a tantra tanításait követő szeretkező pár megél együttléte során.

A tantrikus tanítások általában ötvözik a jógát és a meditációt is – a tantra tudomány is egyben, és bár sokan kételkednek ebben, de könyvekből valóban kitűnően elsajátítható. Egy pár, ha együtt olvassa a tanításokat, már rálépett arra az útra, amely egyre közelebb viszi őket egymáshoz, önmagukhoz és a világhoz.

A tantra nem csupán a szexuális egyesülés formája, életfilozófia is egyben – azonban a nyugati ember számára csak nehezen megérthető avagy befogadható alapokon nyugszik. Azonban, aki megtapasztalja áldásos hatásait, nem lesz képes további életében nélkülözni azokat: a tantra békéssé, lelkileg kiegyensúlyozottabbá teszi az embereket, és mélyebbé, harmonikussá a párkapcsolatotokat.

„Szeretni és szeretve lenni” – e két dolog egyszerre valósul meg a tantrával töltött órák során – és tulajdonképpen mindenki erre vágyik. Azok a párok, akik úgy érzik, szexuális életük lassan kifárad, üressé válik, egészen új dimenziókat találhatnak a tantra által, elmélyíthetik egymás iránt érzett szerelmüket, tartósabbá, stabilabbá teheti kapcsolatukat, illetve kiegyensúlyozottabbá, harmonikusabbá mindennapjaikat. .
 

Bezár