Intenzív orgazmus háromszázezerért

2014.03.11.

Intenzív orgazmus háromszázezerért

Sokak szerint a G-pont különleges és intenzív gyönyörhöz juttatja a nőket–valószínűleg ez az a terület, amely felelős lehet a hüvelyi orgazmusért. Az ellentábor–a klitorális orgazmus szószólói–szerint a G-pont úgy ahogy van, nem több, mint mítosz. Mindenesetre addig is, amíg  a G-pont vita végére pont kerül, Gräfenberg hívei már Magyarországon is több klinikán fizethetnek be G-pont feltöltésre, amely hatására a nőknek elméletileg mindent–vagy majdnem mindent–elsöprő orgazmusélményben lehet részük…
 

Olasz kutatók nemrég ultrahanggal igazolták a varázslatos terület meglétét, az interneten számtalan írás és video-tananyag segíti a járatlanokat felfedezésében. Ezzel szemben brit kutatók alig egy éve cáfolták létezését, legalábbis semmilyen ,,kézzelfogható" bizonyítékot nem találtak a G-pont-elméletnek – bár ezzel együtt létezését sem tartották kizártnak.

Amennyiben magunk nem mítoszként, hanem létező valóságként tekintenénk a G-pontra, az alábbiakat érdemes tudnunk róla. A G-pont tulajdonképpen nem pont, hanem egy kis, szivacsos, babszem nagyságú terület a hüvely hasi oldalán, a hüvelybemenettől pár centire. Nevét a szemfüles Ernst Gräfenberg nőgyógyászról kapta, ugyanis ő volt az, aki leírta a nők különösen intenzív gyönyöréért felelős anatómiai zónát.

Sok nőt a G-pont stimulálása állítólag más módon át nem élhető, fantasztikus örömérzethez juttat: ők azok, akik nem értik, hogyan lehet, hogy más nők a G-pont létezését is tagadják. Az értetlenség eloszlatását talán némileg segíti, ha figyelembe vesszük, hogy a G-zóna – már ha van – minden nőben bizonnyal más-más kiterjedésű, és ebből eredően más beidegződésű is – csakúgy, mint a klitorisz; illetve érdemes számolnunk azzal is, hogy szexológusok  szerint egy bizonyos fajta szexuális kultúra – konkrétan a spontán, gyors ,,menetek" preferálása – sem kedvez a G-pont-kiváltotta orgazmusnak.

Eladó az egész világ

Az USA-ból származó beavatkozás a G-pont mesterséges kiemelésével fokozza az orgazmus intenzitását – azonban nem mindenkinél. Azt ugyanis minden G-pont-feltöltést végző orvosi klinika hangsúlyozza, hogy a várható eredmény egyénfüggő.

A leírások szerint az alapvetően fájdalmatlan, pár perc alatt kivitelezhető eljárás lényege, hogy a hüvely nyálkahártyája alá, a G-pont területére szövetbarát, természetes formájában az emberi testben is fellelhető kollagén típusú vegyületet fecskendeznek, gél formájában. A fél óránál kevesebb idő alatt lezajló beavatkozás során a G-zónába injektált hyaluronsav-gél a meghatározott területen előemeli a hüvelyfalat, ezáltal a kissé kiemelkedő rész még érzékenyebbé válik. A változás dupla élvezetet is adhat, illetve hatására rövidülhet az orgazmus eléréséhez szükséges idő – írja az egyik klinika tájékoztatója. Másutt arról olvashatunk, hogy az érintett területen az injekció hatására  mérsékelt szövetszaporulat alakul ki, és részben ez okozza a fokozott kéjt.

Hogy a kezelés után milyen fokú változásra számíthatnak szexuális életükben azok a nők, aki hajlandóak lennének „boldogságuk reményében” a többszázezer forintos összeg beáldozására, előzetes konzultáción igyekeznek felmérni az orvosok – több-kevesebb sikerrel. Ugyanis, annak az igencsak csekély elemszámú rögtönzött felmérésnek az eredménye, amelyet az egyik hazai klinika munkatársai készítettek G-pontjukat feltöltetett nők körében, nem adja egyértelmű bizonyítékát annak, hogy a módszer valóban hatékony – más, a nagyközönség számára is ismertté vált kutatás pedig ezeddig sem pro, sem kontra nem szolgált érvekkel a témában.

A magyar tanulmány szerint az injekció hatására tíz nőből négy élhette át orgazmusa intenzitásának nagyfokú növekedését; hatan enyhe, illetve közepes mértékű változásról számoltak be. A tízből csak három nő esetében csökkent a gyönyör eléréséhez szükséges idő. A vizsgálatok pedig nem úgynevezett kettősvak pacebokontrollált kísérletek voltak, emiatt azután nem lehet tudni, a gyönyörérzet fokozódásának hátterében mi áll: maga a beavatkozás avagy a placebohatás.
 

Hozzászólások

Antonio | 2012-08-25 19:27

I"m LOL. I was going to ask how you knew she was a toursist and then I said to mylesf, "She's not in BLACK"~ Seriously how much did you have to pay the "models" for these last two photos. They couldn't be more perfect Carla. I"m swooning again!V

hacnrixf | 2012-08-26 15:06

sckYgA ifeubfvdbhwm

abiygpx | 2012-08-26 20:11

5S5NOa , [url=http://syugubpsbyxc.com/]syugubpsbyxc[/url], [link=http://iwlonfqpocqx.com/]iwlonfqpocqx[/link], http://cvytleubfwcx.com/
Szóljon hozzá!

Ellenőrző kód
Kérjük gépelje be a képen látható karaktereket! *

BejelentkezésRegisztráció
Elfelejtett jelszó

Szakértőink

Somogyi Andrea Somogyi Andrea pszichiáter
dr. Pataki Gergely dr. Pataki Gergely plasztikai sebész
dr. Fekete Ferenc dr. Fekete Ferenc andrológus
dr. Sahin Péter dr. Sahin Péter gasztroenterológus
dr. Apor Péter dr. Apor Péter belgyógyász, sportorvos
dr. Bálint Géza dr. Bálint Géza reumatológus
dr. Sánta Zsuzsa dr. Sánta Zsuzsa gyógyszerész
dr. Sáry Gyula dr. Sáry Gyula belgyógyász
dr. Kósa Zsolt dr. Kósa Zsolt szülész- nőgyógyász
Bujdosó Mara Bujdosó Mara pszichológus
dr. Felkai Péter dr. Felkai Péter utazásorvos
dr. Káposzta Zoltán dr. Káposzta Zoltán neurológus
dr. Süli Ágota dr. Süli Ágota pszichiáter, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta
Solymosi Dóra Solymosi Dóra dietetikus
dr. Nagy Andrea dr. Nagy Andrea gyermekorvos
Szerelmes gondolatok

Milyen gyakran mondja el kedvesének, hogy szereti?


Horoszkóp

Horoszkóp Kos Horoszkóp Bika Horoszkóp Ikrek Horoszkóp Rák
Horoszkóp Oroszlán Horoszkóp Szűz Horoszkóp Mérleg Horoszkóp Skorpió
Horoszkóp Nyilas Horoszkóp Bak Horoszkóp Vízöntő Horoszkóp Halak
Bezár